29.5.2018

5 vinkkiä kesämuistamiseksi

Pian Suvivirsi kajahtaa ja toivottaa kesälomakauden alkaneeksi. Ennen kuin tuo armas aika joutuu, monissa kodeissa pohditaan pientä muistamista esimerkiksi opettajalle, valmentajalle, hoitajalle, tukihenkilölle tai muulle tärkeälle läheiselle.

Ohessa viisi vinkkiä lahjakoriin. Kevyet muistamisehdotukset on valittu siten, ettei esimerkiksi opettajalla ole kevätjuhlasta kannettavanaan kolmea ikeakassillista kesäkukkia ja piknikkoreja ;)1. Happy Socks sukat 
Kuosien kirjo takaa värikkään ja hauskan tai tasaraitaisen varman lopputuleman. Laaja valikoima miehille ja naisille.
8,90€

2. Päivä Allas Sea Poolilla  
Polskuttelua, löhöilyä ja saunomista keskellä Helsingin ydintä. Ulkoaltaiden vieressä kauppatori, ohilipuvat Suomenlinnan lautat ja taustalla tuomiokirkko.
Uimalippu 14€

3. Aineettomat lahjat hyväntekeväisyyteen
Kohteita on monia, esimerkiksi UNICEF-lahjat tai Toisenlaiset Lahjat 
Alkaen 5€

4. Klassikkokuosinen kangaskassi 
Tiedättehän kangaskassitarpeen; kauppaan, lounaseväille, piknikille, rannalle, kaikelle ylimääräiselle kannettavalle.. Finlaysonin valikoimassa on paljon erilaisia kuoseja, hillitystä mustavalkoisesta värikkääseen elefanttikuosiin.
Alkaen 8,90€

5. Smoothiella potkua kesäpäivään - lahjakortti pariin kesäjuomaan.
Tarjolla raikas kattaus smoothieita ja mehuja tuoreista raaka-aineista. Jungle Juice Baareja on pk-seudun lisäksi mm. Vaasassa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.
Pienet smoothiet 5,50€Ei kommentteja:

Lähetä kommentti