29.4.2018

Lahja sinulle, joka inhoat silittämistä

Silitysrauta ja minä emme tule toimeen. Emme ole koskaan tulleet. Pyrin hankkimaan silitysvapaita vaatteita ja rohkenen vetää ylleni myös kohtalaisen määrän ryppyjä. Jos olen joskus sortunut pystyttämään silityslaudan ja taituroimaan silitysraudan kanssa, on lopputulos saattanut olla kulmikkaan kurttuinen vaate. Onnellinen on se, joka yltää mindfulness-harjoitteeseen silityslaudan äärellä.
Sain valoa silitystunneliin kuultuani höyrysilittimestä, joka näppärästi ja nopeasti silottaa vaatteet ilman turhaa säätöä. Testi- ja tuotevertailun äärellä koin pakottavaa hurahdustarvetta höyrysilitinlaitteeseen. Must have! Löysin myös kohtalotovereita, jotka ovat innostuneet silittämisestä vaihdettuaan rautavälineet höyrypitoisiin vekottimiin.

Tuotevertailu kertoi, että edullisemmat matkakokoiset höyryttimet ovat parhaimmillaan ohuiden ja herkkien tekstiilien silittämisessä, kun taas järeämmät pelit oikaisevat myös paksumpaa puuvillaa ja niitä voi käyttää sekä pysty- että vaakatasossa. Tämä kuulosti minun tuotteeltani. Harmittavan usein osa vaatteista jää korien pohjalle, koska en vaan saa aikaiseksi niiden silitysyritysprojektia. Höyrystin voisi auttaa kampeamaan nämä vaatteet taas käyttökelpoisiksi. Näppärästi ja nopeasti.. 
Pari päivää sitten Philipsin vaatehöyrystin mallia GC440/87 saapui kotiin. Olen testannut laitetta puuvillapaitoihin, keinokuituisiin neuleisiin ja paksuun tylliin. Todella, laite toimii, vaatteet siliävät sutjakkaasti ja homma sujuu hermoja menettämättä. En vielä käytä sanaa innostunut, mutta vähintään olen tykästynyt. Enkä palaa kaksintaisteluihin silitysraudan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti