16.6.2017

Sisustuksellinen pala 60-lukua

50- ja 60-luvun sirolinjaiset senkit ja lipastot ovat olleet nettikirppareilla kuumaa kauraa jo jonkin aikaa. Vanhojen piironkien lämpimät puunsävyt tuovat moderniin sisustukseen kerroksellisuutta ja tuulahduksen kierrätystäkin. Ei siis ihme, että hyväkuntoiset nostalgiahelmet tekevät pikaisesti kauppansa. Moni tuntuu etsivän senkkejä nimenomaan osaksi skandinaavista sisustusta.Meidänkin kotiin juurtui pala 60-lukua. Ahtaan makuuhuoneen tärkeitä lattianeliöitä valtasi
aikaisemmin iso ja tarpeettomaksi jäänyt klaffilipasto. Sen sisältö KonMaritettiin (oi kuinka paljon lipastot voivatkaan sisältää tavaraa..) ja raskastekoinen huonekalu päätyi kierrätykseen.


Nyt makuuhuoneen lattialla keimailee tämä pieni ja kepeä kuusikymmentälukulainen, joka kotiutui Turkulaisesta antiikkiverkkokaupasta. Oleelliset (vai pitäisikö sanoa iloa tuottavat) tavarat mahtuivat lopulta pienen kaapin uumeniin. Muutoksella saimme valloitettua lattialta kymmeniä lisäsenttejä pinta-alaa. Kuulostanee hassulta, mutta pienehkössä huoneessa jokainen askel on tärkeä :) Puoli askelta lipastolta riittää törmäykseen sängyn kanssa, joten kuvaustilakin oli rajallinen.Retrosenkin yläpuolelle asettui Pentikin peilin lisäksi myös uumoilemani peikonlehti. Epävarmana viherpeukalona valitsin sen paperisena Desenion valikoimasta. Tilasin Desenion printtejä ja kehyksiä ensimmäistä kertaa. Tilaus hoitui sujuvasti, tuotteet saapuivat nopeasti ja hyvin pakattuina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti