9.12.2016

TRE Christmas MarketTRE Christmas Market sijaitsee Helsingissä WTC:n pankkisalissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 17. Pop-up tyyppinen putiikkisikermä kokoaa tuhannen neliömetrin alueelle 100 eri jälleenmyyjää ja on avoinna 24.12. asti.Suuntaa askeleesi joulumarketille, jos haluat pukinkonttiin jotakin kotimaisten ja pientuottajien tekemää, kuten koruja, vaatteita, kodintekstiileitä, kirjoja tai herkkuja. Valikoimassa on mm. IKI koruja, MoiMoi:n asusteita, Papu Designin ja Support Your Localin vaatteita, Osmian tuoksukynttilöitä ja kosmetiikkaa sekä Langon tekstiileitä ja Helsingin villasukkatehtaan sukkia. Vaatteiden lisäksi perheen pienimmille on mm. Lillagungan keinuja,  Oppi&Ilo-sarjan kirjoja, oppimispelejä ja puuhakortteja.

Oton Soppa -ravintolan puurobaari ja Johan & Nyströmin kahvilanurkkaus palvelevat nälän yllättäessä. Ilmassa tuoksuu teevalikoima, tuoreet leivonnaiset ja joulun mausteet.
Herkkuosaston karamellit, suklaat, glögit, myslit ja kahvit on pakattu kauniisti - syötävän suloisiin paketteihin, joilla voi muistaa esim. opettajaa, naapuria tai työkaveria. TRE Christmas Marketin valikoimassa on kaikille jotakin - myös karvaisille kotieläimille :)


Hyväntekeväisyydestä ja jouluun kuuluvasta antamisen ilosta tilassa muistuttaa joulukuusi, jonka alle voi käydä jättämässä uuden, avaamattoman joululahjan sitä tarvitseville. Lahjoituskeräys toteutetaan yhdessä Brother Christmasin kanssa ja tavoitteena on kerätä 1000 lahjaa, jotka lahjoitetaaan SOS-lapsikylään, Helsingin ensikotiin, pitkäaikaiskodittomille, palvelutaloihin ja veteraaneille. Lahjapaketteihin tulee merkitä lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Mikäli lahjan ostaa TRE:n valikoimasta, siitä saa -30% alennuksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti