16.10.2016

Katseenkestävät puiset kertakäyttöastiatKertakäyttöastiat eivät varmasti ole ekologisimpia valintoja, joita ympäristön hyväksi voi tehdä, mutta kätevyydessään ja tarpeen tullen, mikä jottei. Kertakäyttöastioita käyttämällä välttyy juhlien jälkeiseltä tiskivuorelta tai ruokailuvälineiden lainaamis-palauttamisrumbalta, mikäli omat kaapit eivät sisällä 20-osaista astiastoa. Pahvilautasten - ja mukien pinot voi käytön jälkeen kipata pahvinkeräykseen, joten onhan siinä ripaus kierrätystäkin..
Vietimme syyskuussa juhlia isomman porukan kesken, joten kertikset päätyivät ostoslistalle. Etsin katseen- ja tarjoilunkestäviä ruokailuvälineitä, eikä tukkupaketti valkoisia ja lerppuja soppalautasia houkutellut. Neutraaleja, puukuosisia ja napakoita kertakäyttövälineitä- ja erilaisia astioita löytyi Verkkokaupan Naturesse-sarjasta. Puisia ruokailuvälineitä myy myös Prisma Bioware-merkkisenä. Molemmat tuoteperheet mainostavat tuotteiden olevan ympäristöystävällisiä ja biohajoavia.

Bioystävällistä tai ei, mutta kakkupalat, juustot ja hillot pysyivät nätisti ryhdissään Naturessen lautasilla, puiset lusikat eivät katkeilleet ja kertikset näyttivät kivalta kattauksessa.

Äänestän jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti