29.9.2016

Elämäni ensimmäinen pöytäliinaOlen pitänyt sinnikkäästi keittiönpöydän suojana ja ruokailijoiden alustoina muovisekoitteisia tabletteja, jotka on helppo puhdistaa ja vaihtaa. Mieleeni oli juurtunut ajatus, että pöytäliinat ovat työläitä puhdistaa ja että liina peittäisi turhaan vaalean raikkaan pöytäpinnan. Rohkaistuin testaamaan ajatukseni paikkaansa pitävyyden ja hankin elämäni ensimmäisen pöytäliinan.


Harmaat pöytätabletit vaihtuivat pöytäliinaan ja samalla kolhiintunut pöydän pinta piiloutui kauniisti Artekin H55 -kuosin alle. Ostin kangasta Artekilta kahden metrin palan ja kädentaitoinen ystäväni ompeli saumat ja käänteet kohdilleen.

Kankaassa on vahakankaan pintaa muistuttava on akryylipinnoite, joten se on (yllättävän) helppo puhdistaa. Kankaan yleisilme ja tuntuma on kuitenkin "puuvillamainen" ja kevyt. Pöytäliinalle on läikkynyt tähän mennessä mm. kahvia ja ketsuppia, jotka lähtivät tuoreeltaan pyyhkimällä kostealla rätillä. Kankaan voi pestä 40 asteessa, joten se pelastunee pahempienkin tahrojen iskiessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti