21.8.2016

TRE - uusi designputiikki Helsingin ytimessä

New Luxury, Happiness & Really Good Stuff

Ylläoleva motto kuuluu elokuussa Helsinkiin avautuneelle suomalaista designia pursuavalle kivijalkaliike TRElle. Kotimaiseen ja kestävän kulutuksen arvoihin nojaavat tuotevalikoimat ovat saaneet kavereikseen myös muutamia valikoituja kansainvälisiä merkkejä. Kauniisti esillä olevat tuotteet houkuttelevat hypistelemään ja liikkeen valikoima on monipuolinen, esteettistä silmää viehättävä.
TREn valikoimissa on sisustustuotteita, huonekaluja, asusteita, vaatteita ja virherkasveja. Muotikulmauksesta löytyy esim. Terhi Pölkkiä ja Samujia. Huonekaluista esillä on mm. Hakolan Lazy-sohva, joka on suosikkimainetta niittävän Cosyn rennompi muoto, syvemmällä istuinosalla. Siitä "laiskanlinnamaisuudesta" taitaa nimensäkin saanut. Piensisustusrintamalla esiin marssii mm. Saanan ja Ollin tekstiilit, Verso Designin tuotteet ja kattaus keramiikkaa sekä puu- ja betonituotteita.

Myymälän perällä on kahvila Cargo coffee + Vegetarian food, joka panostaa ekologisiin ja tervellisiin vaihtoehtoihin. Cargossa voi syödä paikan päällä tai napata mukaan vaikka avokadotoastin ja chiasiemenillä terästetyn raakapuuron. Teevalikoima on esillä isoissa korkkikantisissa lasipurkeissa. Purkkeja ihastellessani, kuulin niiden olevan Ikeasta. Kotoamme löytyy jo tämän sarjan karahvi, joten taidan piipahtaa keltasinisessä jätissä täydentämässä valikoimaamme näillä jättipurkeilla.
Myymälässä järjestetään myös tilaisuuksia, tapahtumia ja jopa keikkoja. Helsinki Design Weekin aikana TREssä tapahtuu 1.9.2016. Verkkokaupan luvataan aukeavan syys-lokakuussa.


Henkilökohtaisesti puodin sijainnilla on yksi miinus. Ohitan sen päivittäin työmatkani varrella. Riski pieniin ja suuriin houkutuksiin on alati läsnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti