28.8.2016

Command-taulutarrat kannattelevat jopa oravaa

Käydessäni uudessa sisustusputiikki TRE:ssä, poimin ostoskoriini Teemu Järven eläinaiheisia postikortteja. Teemu Järvi on luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija, joka luo mm. taidegrafiikkaa paperi- ja puupinnoille. Taitelijan portfolio kertoo, että hän viettää suuren osan vapaa-ajastaan luonnossa, josta hän ammentaa aiheita ja luonnoksia teoksiinsa.


Järven grafiikkatöistä tehtyjä julisteprinttejä on ollut esillä useissa sisustuslehdissä ja koivuviilulle painettuja eläingrafiikoita näkyi viime vuoden Habitare-messuilla. Mustavalkoisia töitä on painettu myös postikorteiksi. Ostamani postikortit eivät päätyneet kynän alle, vaan kehystin ne kollaasiksi olohuoneen seinälle, Ikean kauris-taulun kaveriksi.

Samalla testasin Command-taulutarroja, joilla taulut kiinnittyvät seinään ilman nauloja, porauksia tai jälkiä. Tarroja on eri painoisille tauluille ja vahvimmat kestävät jopa 5,4 kilon painon. Tarroja voi kiinnittää kuiviin maalattuihin tai lakattuihin pintoihin, lasiin, peiliin tai kaakeliin.Näihin pieniin ja kevyisiin kehyksiin kiinnitin kaksi tarraa jokaiseen tauluun. S-koko, joka kannattelee 450 gramman kuormaa, olisi riittänyt. Paikallisessa Prismassa oli vain M-kokoisia, joka pitää 1,4 kilon painoa. Pysyvätpähän paikallaan ;) Tarrat näkyvät hieman, jos tauluja katsoo sivusta. Ensimmäisessä kuvassa pienet valkoiset tarrat näkyvät kehysten yläreunoissa.Command-taulutarrat saa seinästä pois jälkiä jättämättä - näin ainakin luvataan. Löysin useamman onnistumistarinan tarrojen kokeilijoista, joten ehkäpä tämä tuote lunastaa lupauksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti