29.7.2016

Mustavalkoinen löytö


Teen harvemmin erityisiä ale-löytöjä, eikä shoppailuintoni vaatekaupoissa ole päätä huimaava. Erityisesti silloin, kun etsin jotakin tiettyä vaatetta, tehtävä tuntuu olevan mahdoton; vaatemallit eivät istu, sopivaa kokoa ei löydy tai hintalapussa on liikaa numeroita.

Siksi olen päätynyt seuraavaan strategiaan. 1) Jos jotakin sopivaa löytyy (etsi sitä tai ei), se napataan budjetin sallimissa rajoissa ostoskoriin. 2) Kun vaatekaappiin tulee jotakin uutta, jotakin vanhaa samalla poistuu.Shoppailua helpottaa myös pitäytyminen hyväksi havaituissa merkeissä tai suuntalinjoissa. Nyt seuraa aikuisen naisen kenkäpaljastus: minulla on kahdeksat erilaiset Eccon kengät.

Kesälomareissulla Chicagossa kävin katselemassa vaatteita, kenkiä ja asusteita Nordstrom Rack -liikkeessä, jota voisi kuvailla arvostetun Nordstrom-tavaratalon outletiksi. "Rackissa" on laaja valikoima asusteita ja vaatteita parin dollarin t-paidoista satojen dollarien designer-juhlapukuihin. Merkkiaurinkolaseja tai -laukkuja voi saada puoleen hintaan alkuperäisestä.

Sovitin liikkeessä kolmea takkia, paria paitaa, useammat kengät ja yhden mekon. Vain yksi päätyi koriin. Calvin Kleinin mustavalkoinen mekko 49 dollarin hintalapulla.


Pidän mekon simppelistä mallista ja kapeasta vyöstä, joka ryhdittää vyötäröä. Kerrankin oli helppo lähteä kesäjuhliin, ilman "mitäköhän laittaisi päälle" -pohdintaa vaatekaapin edessä. Lakkasin kynnet punaisiksi ja asustin mekon valkoisilla koruilla ja hiuskoristeella. Kenkinä olivat tietysti Eccon kiilakorkkarit.

Seinäpisaroista, eli Norman Copenhagenin Dropit-koukuista kirjoitin tammikuun postauksessa Raindrops keep falling on our wall. 
Tuon postauksen kuvissa roikkunut mustavalkoinen mekko on kohdannut strategian kohdan kaksi ja saanut jatkaa matkaa toisessa kotitaloudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti