18.6.2016

Pow! Eteisessämme on Batman

Kotiimme tullaan pikkuruisen välieteisen kautta. Tämä pieni puolen metrin kaistale kätkee sisälleen kahdeksan paria tennareita, sateenvarjon, saappaat ja Batmanin. Ei siis pidä aliarvioida pienen tilan voimaa.


Eteisen seinällä oleva Batman-taulu on televisiosarjan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty ja signeerattu 60-luvulla Batmania näyttelleen Adam Westin nimikirjoituksella. Batman vastaanottaa pikkueteisessä vieraat ja vilkuilee ulos etuoven kapeasta ikkunaruudusta. Pikkueteinen sai lisäripauksen särmää, kun se pilkuttui Ferm Livingin Mini Dots sisustustarroilla. Ne ovat näppäriä liimattavia sisustustarroja, joilla pieni tai iso tila saa nopeasti hauskan ilmeen. En halunnut asetella tarroja viivottimen kanssa, vaan ne saavat olla rennosti siellä täällä. 

Sekä pilkkutarrat, että erilaiset Batmanprintit ja -taulut ovat useissa kodeissa osa lastenhuoneen sisustusta, mutta sopivasti annosteltuina ne sopivat aikuiseenkin makuun, ainakin tähän huusholliin. Viime vuoden asuntomessuilla isot maalatut supersankarihahmot täyttivät muutaman lastenhuoneen seinät ja blogeissa vilahtelee paljon pilkutettuja seiniä sekä Batmanprinttejä, esimerkiksi Desenion valikoimasta

Puolikas tarra-arkki pilkkuja ei tee kodistamme erityisen räväkkää tai värikästä, mutta tällaiset pienet yksityiskohdat antavat mukavaa persoonallista lisää muutoin aika pelkistettyyn tyyliin.

Ja missäkö ne kenkäparit ja muut tavarat ovat piilossa? Nurkan takana tietenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti