20.6.2016

Ikea ja HAY yhteistyöhön

Ikeasta kajahti kesäkuun alussa mielenkiintoinen uutinen: Ikea ja tanskalainen HAY-desingbrändi tekevät yhteistyötä. Tämän kaksikon yhteistyömallisto lanseerataan syksyllä 2017.

Kuvat: copyright Inter IKEA Systems B.V.2016.


Yhteistyömallisto tulee keskittymään olohuoneeseen ja seurusteluun. Liekö luvassa sohvapöytiä, tyynynpäällisiä ja valaisimia? Deko-lehden mukaan Ikea pyrkii HAY-yhteistyöllä uudistamaan skandinaavisen muotoilun identiteettiä muun muassa uudenlaisten valmistustekniikoiden inspiroimana.Ikean tiedotteessa kuvataan, että mallistossa tulee olemaan vaalea, klassisen skandinaavinen tunnelma, korkea laatu ja puhdas muotoilu. HAY:n tyyli muokattuna Ikean tuotantoon ja omalle rahapussille sopivaksi. Kuulostaa inspiroivalta!

Samassa yhteistyöhuumassa uudistetaan myös legendaarinen Ikean sininen ostoskassi. Se saa neutraalimman harmahtavan sävyn ja metsänvihreät kantokahvat. Erinomaiselta näyttävä päivitys antaa hillitympää väriskaalaa näille superkäteville kasseille.Lisäksi Ikea ja brittimuotoilija Tom Dixon yhdistävät voimansa ja lanseeraavat moderneja istuimia.Katalogi käteen ja ostoksille! Tosin vasta reilun vuoden kuluttua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti