16.4.2016

Pihan pientä pintaremonttia

Takapihamme kaipaa pientä pintaremonttia ja stailausta. Kesäisiä kukkia ja niille ruukkuja, uutta multaa viinimarjapensaille. Terassikalusteet odottavat pesua ja  haravointikasat säkittämistä. Epämääräinen rojunurkkaus siistimistä ja pyykkinarut vaihtoa ehjiin. 

Mutta ennen kaikkea terassi odottaa pintaremonttia ja se sille nyt suodaan.

Tein Kodin Remontit -verkkopalveluun  tarjouspyynnön urakasta, johon kuului mm. vanhan terassin purku, uudet pohjustukset, uusi terassi laajennettuna, kaikki materiaalikulut, työt ja alv:t aina jätemaksuihin ja loppusiivoukseen asti. Liitin tarjouspyyntöön myös kuvia. Rajasin tarjoukset vain yrityksille ja saimme kahdessa viikossa 16 tarjousta. 

Tarjoukset saatuani tutustuin palvelun tarjoajien saamiin suosituksiin ja referensseihin. Poimin lopulta monien hyväntuntuisten tarjousten joukosta yhden, joka oli kerännyt sivuistolla hyvää palautetta ja hinta oli kilpailukykyinen.

Urakoitsijat kävivät tänään katselmuskäynnillä ja sovimme terassiremontin ajankohdasta sekä yksityiskohdista. Sileä ruskea kestopuu pysyi materiaalivalintana, mutta päädyimme hieman leveämpään lautaan. 

Suunnittelen jo toiveikkaasti vappubrunssia uudella terassilla. Vähän serpentiiniä, ilmapalloja, sokerisia munkkeja ja palan painikkeeksi maljat kuohuvaa. Toivelistaan voisi lisätä myös auringon paisteen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti