28.3.2016

Nyt grillataan! (ja suunnitellaan uutta terassia)

Keväiset ja aurinkoiset vapaapäivät. Neljä sanaa täyttä ihanuutta. Pääsiäisen aikana ehdimme tehdä sopivan määrän kodin pikku puhdetöitä; talvitakit on pakattu varastoon, kirpputorille kerätty useita Ikea-kassillisia kierrätettävää, varastoa siivottu ja grilli vapautettu talviteloilta. 

Yksi grilliherkuistamme on pizzakivellä paistettu pizza. Pohjasta tulee kiven päällä paistettaessa ihanan rapsakka, kunhan kiven antaa hetken kerätä lämpöä kuumassa grillissä. Tämän grillikauden avasi pizza, jonka täytteenä oli mozzarellaa, pestoa ja tomaattia. 
Kokki tosin oli tällä kertaa ajatuksissaan ja unohti pestosta parmesaanin..
Unohdus pelastettiin ripottelemalla parmesaania valmiin pizzan päälle rucolan kera.Olemme pohtineet uuden terassin rakennuttamista. Vanha terassi on osittain huonossa kunnossa, lohkeillut ja kaipaisi muutakin kunnostusta, kuin pintakäsittelyä. Koska vatupassi ja porakone eivät solahda luontevasti käsiimme, luotamme remonttihommat mieluusti ammattilaisten haltuun. Kotitalousvähennys palauttaa myös työn osuudesta osan. Tein Kodin Remontit -verkkopalveluun tarjouspyynnön uuden terassin rakentamisesta materiaaleineen. Materiaaliksi tulisi sileä kestopuu. Kahdessa päivässä tarjouksia on tullut jo 10. Tarjous on auki vielä viikon, jonka jälkeen tutustun tarjoajiin paremmin ja valitsen kolme jatkoon. 


Vietämmeköhän vapun uuden terassin avajaisten merkeissä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti