3.1.2016

Vällyjen välissä

Olen alkanut yksinkertaistaa sisustuksen ohella myös lakanavarastoamme kohti neutraaleita sävyjä ja selkeitä kuoseja. Liinavaatekaapista löytyy kuitenkin myös punaisia Marimekon settejä ja muita väriläiskiä - kaiken ei tarvitse olla valkoista, harmaata tai mustaa. Ikean tekstiiliosastolta olen tehnyt ilahduttavia löytöjä lakanavarastomme ja suosikkimaininnan annan parisängyn aluslakanoille, jotka ovat kätevästi muotoonommeltuja ja tarpeeksi suuria.

Löytäessäni Finlaysonin Ajatus-pussilakanat, suuni kääntyi hymyyn. Suloiset pandat ja kaunis mustavalkoinen kuosi hykerryttivät. Joulupukki taisi kuulla toiveemme, koska ne kääriytyivät lahjapaketista. Uusi vuosi onkin hyvä aloittaa pandojen välissä. 


Lisäksi lahjatoiveet täyttyivät luonnonvalkoisella pellavaisella täkkipussilla ja tyynyliinalla, joita meillä oli ennestään vain yksi setti. Nyt ne pääsevät pedattaviksi ja käyttöön molemmille. Kerron myöhemmin kokemuksiani näistä kovin kehutuista pellavaisista lakanoista. Samalla saan vastauksen pellavalakanoihin yhdistettyihin mysteereihin. Ovatko ne karheita? Viilentävätkö ne nukkujaa kesällä?


2 kommenttia:

  1. Suloiset lakanat, kyllä pandojen halauksessa kelpaa nukkua! Olipa siellä pukki ollut tarkkana ja kuullut lahjatoiveet :) Itse joudun tunnustamaan, että olen muutamat pukin tuomat lahjalakanat joutunut laittamaan kiertoon, kun ovat jääneet käyttämättömiksi kaapin perukoille. Vaikka samaa mieltä siitä, ettei kaiken tarvitse olla musta-valko-harmaata!

    VastaaPoista
  2. Meidän toiveet joulupukille taisivat olla niin tarkkoja, että lipsumista ei pukki tohtinut tehdä :)

    VastaaPoista