31.1.2016

Ruusunpunaiset silmälasit

Lifestyle- ja sisustusblogit hehkuvat tulppaanikimppujen kera kevättä kohti nyt helmikuun kynnyksellä. Trendikäs ja hempeä ruusukvartsin sävy näkyy sisustuksessa vaaleanpunertavina torkkupeittoina, tyynynpäällisinä ja kukkakimppuina. Tästä Pantonen sävynostosta kirjoitin tammikuun alussa. Kaunis ja hallittu väripari kevätkotiin syntyy esimerkiksi harmaan ja ruususävyn yhdistelmästä.

Olen aina pitänyt vaaleanpunaisen kaikista sävyistä, utuisesta nudesta aina räväkkään pinkkiin, olivatpa ne "pinnalla" tai eivät. Onkin ollut hauska huomata, kuinka kotoamme löytyy nyt samoja väriyhdistelmiä ja kevätsävyjä, joita sisustuslehdet nostavat esiin. 

Talvikuukaudet torkkupeittona sohvalla lämmittää lahjaksi saatu mustaharmaa Marimekon villapeitto, mutta valon lisääntyessä tilalle napataan vaaleampi Ikean Hermine-huopa. Siinä on raikas yhdistelmä neutraaleita sävyjä, mutta myös väriä kevään iloksi. Samaa sävyvalikoimaa toistavat Ikean tyynynpäälliset, jotka ripauttelevat lisäväriä joko makuu- tai olohuoneeseen. Kunhan pääsen hypistelemään helmikuussa Marimekon Quilt-kangasta, voi olla, että uudet päälliset valtaavat sohvatyynyt.


Katselin kotona ympärilleni, mistä kaikkialta meiltä löytyy vaaleanpunervaa? Ainakin mummolta peritystä Arabian vanhasta kermakosta ja sokerikosta, Pentikin keittiöliinoista ja kulhoista, sekä vaatteista ja koruista. Sähäkkä hot pinkki sävyttää  puolestaan Lifefactoryn lasista juomapulloa sekä venyttelyn ihanuusapuvälinettä rumble rolleria. Miehenkin vaatekaappiin olen muutaman herkkupalan saanut ujutettua.. Mistä vielä? Katsahdin peiliin. Hymyilin. No uusista silmälaseista tietenkin! Hankin kahdet uudet silmälasit loppuvuodesta. Simppelit mustat työkäyttöön ja toiset kotilaseiksi. Nehän ovat ruusunpunaiset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti