16.1.2016

Raindrops keep falling on our wall

Tuoleilla lojuvat vaatepinot saivat tarttumaan tuumasta toimeen. Meillä oli tarvetta saada pieni ja kätevä paikka, jonne ripustaa käytetyt tai seuraavan päivän työvaatteet. Kotimme rajalliset neliöt ja sopivat tilat rajasivat projektin yhteen ainoaan paikkaan, työhuoneen kulmaukseen, vaatekaappien viereen. 
Vielä vuosi sitten työhuoneessa seisoi pyörillä liikkuva metrin levyinen vaatetanko, mutta se vei paljon tilaa ja alkoi näyttämään kuormalavalta, kun se kuorrutettiin kaikilla mahdollisilla repuilla ja vaatteilla, jotka eivät mahtuneet kaappeihin. 

Vaatekaappeihin saatiin lisätilaa vaihtamalla kaapistot liukuovikaapistoihin, joihin sisällytettiin korijärjestelmiä sekä kahdessa tasossa olevat vaatetangot. Liukuovikaapit lisäävät tilan tuntua, kun kaappien ovet eivät avaudu huoneeseen. Puolikiiltävät helmenharmaat liukuovet ja savulasinen peiliovi avartavat myös visuaalisesti tilaa pienen heijastuksen kautta. 
Normann Copenhagenin Dropit-koukut päätyivät seinälle toimittamaan pienen vaatenurkkauksen virkaa. Ne antavat mukavasti ilmettä ja särmää seinälle, joka muuten on vitivalkoinen ja tyhjä.   Nurkkaus on kuin pienen asunnon walk in closet.. ;) 
Korvakorut ja sormukset odottavat käyttäjäänsä Malm-lipaston päällä, mutta niille voisi laittaa laskupaikaksi jonkun kauniin keraamisen kulhon tai vaikka pienen Aalto-maljan. 2 kommenttia:

  1. Löysin uutukaisen blogisi. Se on hieno! Nätit nuo raindropsit ja tuo kello! <3

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitos Kati mukavasta palautteesta :)
    Tuollaista keraamista kelloa etsin pitkään, ja sitten löytyi mieleinen valko-teräksinen DKNY:n valikoimasta.

    VastaaPoista