2.1.2016

Kahvilla kissojen kanssa

Eläinrakkaana en malta olla silittelemättä kaikenkarvaisia otuksia. Lapsena olen asunut muun muassa koiran, kissan, pupun ja hamstereiden kanssa. Olen myös ratsastanut ja haaveillut työstä eläinten parissa. 

Aikuisiän kynnyksellä minulle puhkesi kuitenkin yllättäen eläinallergiat - lähes kaikkiin mahdollisiin eläimiin. Allergialääkkeiden ja nenäliinojen turvin hoidan ja rapsuttelen kuitenkin eläimiä karvoihin katsomatta ja otan niitä luokseni hoitoon.

Allergialääkkeiden voimin suuntasimme joulukuussa mieheni kanssa kissakahvilaan.


Helsingissä on kahvila, joka on samalla kuuden kissan vakituinen ja virikkeellinen koti. Kyseinen kissakahvila toimii Fredrikinkadulla Kampissa. Kissakahvilasta on tullut niin suosittu, että sinne kannattaa varata aika kahvilan nettisivuilta. Kissoja saa leikittää ja silittää 1,5h vierailun aikana, mutta nukkuvia kissoja ei saa häiritä. Kahvilaan on rakennettu kissoille kiipeilypaikkoja ja niille on suojaisia piilo- ja nukkumapaikkoja, jotta ne voivat vetäytyä halutessaan omaan rauhaan. Kissakahvila on siitä harvinainen kahvittelupaikka, että sinne on ikäraja, K7. Vierailusta maksetaan viiden euron kissojenhoitomaksu.
Rauhallisessa ja sympaattisessa kahvilassa on pöytiintarjoilu ja kahvileipävalikoimassa on suolaista ja makeaa purtavaa. Tarjolla on sekä perinteistä omenapiirakkaa että trendikästä raakakakkua. Asiakaspaikkoja on kymmenkunta ja kahvittelun lomassa voi lukea kissoihin liittyvää kirjallisuutta.

Kissakahvilasta voi myös tilata kakkuja ja leivoksia vaikka syntymäpäiväjuhliin tai ostaa pieniä tuliaisia kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti